четвъртък

I love people that *


Тази тениска ме подсети всъщност колко са готини хората, на които им пука за това около тях. Чудя се само здравословното хранене ли е причината или затова, че са осъзнали, че са като останалите живи същества и живеят в по-голям синхрон или има и друга съставка?

2 коментара:

Анонимен каза...

Това, мило мое, са хората, които не им пука само за тях и умеят да мислят в перспектива. Съставката е според мен в по голямата информираност на хората. Сега имаме по голям достъп до информация и това всъщност е същността. Много от хората не осъзнават проблема, защото не го познават. Може и да са чували за него, но еднократното му споменаване не оставя следи в съзнанието. Пък и хората май са склонни, да ги интересува само това, което пряко ги засяга. Може би по този начин поже да се поднася информацията. Пък дали зеленият цвят е подходящ. Прекалено е символичен. Трябва цвят, събуждащ вниманието, но нека да не е червен. Може би трябва да лилав и да наречем каузата лилава револ/ция. Хех, замалко да започна с темата револ/ция. Твоя Дина.

diana n. каза...

Да, точно образованието променя всичко!!! Обаче пък за жалост знаеш ли, че съм изпращала няколко неща на колегите и има доста голяма съпротива да допуснат всичко това до себе си. И то става дума за лесно изпълними неща. Сякаш хората не осъзнават напълно какво се случва, въпреки, че им се предоствят цифри. Маги Малеева правилно беше казала в TED, че просто не виждат замърсяванео на въздуха напр. и не го осмислят реално, не знам.. не виждат или понякога се правят, че не.
Но все пак имам късмет, че освен вярващи в революционните каузи:))) има и такива, които си карат постарому, така имам по-добра преценка за реалната ситуация и не се заблуждавам. И твой приятел вечен - Д.:))